Aardbevingsschade schoorstenen
koperen-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-3

Aardbevingsschade schoorstenen

Voor de renovatie van schoorstenen die beschadigd zijn door aardbevingsschade bent u aan het juiste adres bij Vredeveld Schoorsteen-kappen. Vredeveld Schoorsteen-kappen is gevestigd in Smilde, maar bedient al jarenlang particulieren en bedrijven in Nederland en Belgie. Ook u zijn we graag van dienst! U kunt ons inschakelen voor het plaatsen, onderhouden en renoveren van schoorstenen en schoorsteenkappen.

 
Voor het herstellen van schoorstenen beschadigd door aardbevingsschade

Als er wordt gesproken over schoorsteenschade denken veel mensen aan schade door roet, vuil, weersinvloeden, natuurinvloeden of ouderdom. Een veelvoorkomende oorzaak is echter ook aardbevingsschade. Helemaal in het noorden van het land hebben we hier als schoorstenen specialist veel mee te maken. Aangezien ons bedrijf is gevestigd in Smilde, bedienen we ook veel Groningers die last hebben van aardbevingen door gaswinning. Een vervelend probleem waar veel om te doen is de laatste jaren.

moderne-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-10

Het gevaar van aardbevingsschade aan schoorstenen

Is uw schoorsteen in slechte staat door aardbevingsschade? Dit kan erg gevaarlijk zijn. Een slechte rookdoorgang als gevolg van schoorsteenschade kan zorgen voor rook in de woning of nog veel erger, koolmonoxide in de woning. Het is daarom ontzettend belangrijk om in geval van aardbevingsschade ook uw schoorsteen te controleren. Wij raden u aan dit te laten doen door een specialist, die alle mankementen weet op te sporen. Uiteraard kunt u Vredeveld Schoorsteen-kappen hiervoor inschakelen. Bij (mogelijke) schade sturen wij zo snel mogelijk een specialist uw kant op die de schoorsteen controleert en volledig herstelt.