Topkwaliteit op eenzame hoogte
Previous slide
Next slide

Kies voor een aardbevingsbestendige schoorsteen in Groningen

Merkt u scheuren op in de huidige schoorsteen op het dak van uw woning? Of wilt u een geheel nieuwe schoorsteen laten plaatsen, welke niet zal scheuren bij aardbevingen in de regio? Vredeveld Schoorsteenkappen is uw specialist op het gebied van een aardbevingsbestendige schoorsteen in Groningen. Een schoorsteen moet stevig op het dak blijven staan tijdens een aardbeving. Tegelijkertijd wilt u voorkomen dat het voegwerk van de schoorsteen regelmatig vernieuwd moet worden door kleine scheuren in de voeg of stenen van de schoorsteen.

prefab schoorsteenkappen

Opties bij aardbevingsbestendige schoorsteen in Groningen

Wanneer u voor een aardbevingsbestendige schoorsteen in Groningen kiest van Vredeveld Schoorsteenkappen, kiest u voor maatwerk. Wij kunnen de schoorsteen volledig aan laten sluiten op uw persoonlijke wensen. Daarbij wordt de schoorsteen grotendeels prefab geproduceerd. Het voordeel hiervan is dat u geen overlast ondervindt van de productie van de schoorsteen. Pas wanneer deze klaar is om geplaatst te worden, komen we naar uw woning toe. U heeft zodoende nauwelijks last van de plaatsing van een aardbevingsbestendige schoorsteen in Groningen. Het aardbevingsbestendige karakter van de schoorsteen zit in het feit, dat onze schoorstenen veel lichter zijn dan andere modellen.

Advies over aardbevingsbestendige schoorsteen in Groningen

Wilt u meer weten over de wijze waarop we een aardbevingsbestendige schoorsteen in Groningen voor u kunnen ontwerpen en vervolgens produceren? Bent u benieuwd wat onze schoorstenen aardbevingsbestendig maakt? Neem eens contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Ook kunnen we u verschillende voorbeelden laten zien van reeds geproduceerde schoorstenen. Het helpt u tot een weloverwogen keuze te komen, wanneer u een nieuwe schoorsteen op uw dak wilt laten plaatsen.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!