Schoorsteen met kap
koperen-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-3

Schoorsteen met kap bestellen voor uw woning

De schoorsteen op het dak van uw woning krijgt het door het jaar heen zwaar te verduren. Denk aan de ruige weersomstandigheden die maken dat het voegwerk periodiek vervangen moet worden, vuil wat in de schoorsteen zonder kap terecht kan komen, enzovoorts. Is uw huidige schoorsteen aan vervanging toe? Kies voor een schoorsteen met kap van Vredeveld Schoorsteenkappen. Wij hebben een ruime ervaring in de ontwikkeling van kwalitatief goede prefab schoorstenen met kap. Een voordelige oplossing, waar u een lange tijd plezier van zal hebben. Bijkomend voordeel; we minimaliseren de overlast voor u door werkzaamheden grotendeels in onze eigen werkplaats uit te voeren.

Op maat gemaakte schoorstenen

Bij de aankoop van een schoorsteen met kap wilt u ervan verzekerd zijn dat deze past bij de stijl van uw dak en woning als geheel. Vredeveld Schoorsteenkappen biedt u de mogelijkheid een schoorsteen met kap op maat te ontwerpen. Welke eisen heeft u voor de schoorsteenkap? Welk type steen moet gebruikt worden voor het opbouwen van de schoorsteen zelf? Door kwalitatief goede materialen te gebruiken bij de bouw van een prefab schoorsteen met kap blijft deze lang mooi. Zodra de schoorsteen gereed is, komen we bij u langs om deze te plaatsen.

moderne-schoorsteenkappen-vredeveld-schoorsteen-kappen-10

Advies bij nieuwe schoorsteen met kap

Vindt u het lastig te bepalen welk type schoorsteen met kap goed bij uw woning past? Wilt u wellicht een overzicht van de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We voorzien u graag van vakkundig advies over onze producten en de wijze waarop deze geleverd worden. Standaard maken we de schoorsteenkappen met de hand. Het verzekert u van een hoge kwaliteit en een fraaie afwerking.