Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Schoorsteen met kap bestellen voor uw woning

De schoorsteen op het dak van uw woning krijgt het door het jaar heen zwaar te verduren. Denk aan de ruige weersomstandigheden die maken dat het voegwerk periodiek vervangen moet worden, vuil wat in de schoorsteen zonder kap terecht kan komen, enzovoorts. Is uw huidige schoorsteen aan vervanging toe? Kies voor een schoorsteen met kap van Vredeveld Schoorsteenkappen. Wij hebben een ruime ervaring in de ontwikkeling van kwalitatief goede prefab schoorstenen met kap. Een voordelige oplossing, waar u een lange tijd plezier van zal hebben. Bijkomend voordeel; we minimaliseren de overlast voor u door werkzaamheden grotendeels in onze eigen werkplaats uit te voeren.

 

prefab schoorsteenkappen

Op maat gemaakte schoorstenen

Bij de aankoop van een schoorsteen met kap wilt u ervan verzekerd zijn dat deze past bij de stijl van uw dak en woning als geheel. Vredeveld Schoorsteenkappen biedt u de mogelijkheid een schoorsteen met kap op maat te ontwerpen. Welke eisen heeft u voor de schoorsteenkap? Welk type steen moet gebruikt worden voor het opbouwen van de schoorsteen zelf? Door kwalitatief goede materialen te gebruiken bij de bouw van een prefab schoorsteen met kap blijft deze lang mooi. Zodra de schoorsteen gereed is, komen we bij u langs om deze te plaatsen.

Advies bij nieuwe schoorsteen met kap

Vindt u het lastig te bepalen welk type schoorsteen met kap goed bij uw woning past? Wilt u wellicht een overzicht van de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We voorzien u graag van vakkundig advies over onze producten en de wijze waarop deze geleverd worden. Standaard maken we de schoorsteenkappen met de hand. Het verzekert u van een hoge kwaliteit en een fraaie afwerking.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!