• Specialist in schoorsteenkappen
  • Vakkundig advies en plaatsing
  • Alle kappen worden handgemaakt
  • Alle vonkenvangers voldoen aan de eisen van de verzekeraars
  • Gratis opmeten en montage in geheel Nederland

Regenkap schoorsteen

Wilt u een regenkap op uw schoorsteen? Als specialist in schoorsteenkappen helpt Vredeveld Schoorsteen-kappen u graag! Vredeveld Schoorsteen-kappen bedient al jaren klanten vanuit Smilde (nabij Friesland). Wij leveren en monteren echter schoorsteenkappen in heel Nederland en zelfs in België.

Bescherm u schoorsteen tegen vocht van buiten met een roestvrije regenkap

Regen in de schoorsteen is ontzettend vervelend. Vocht is natuurlijk niet bevorderlijk voor het stoken van vuur, maar ook als u de schoorsteen niet aan heeft kan vocht vervelende problemen veroorzaken. Denk aan mosaanslag, schimmel en vuil. Voorkom deze problemen en plaats een regenkap over uw schoorsteen. Vredeveld Schoorsteen-kappen biedt een breed assortiment aan regenkappen, naast schoorsteenkappen. De regenkappen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en natuurlijk in verschillende diameters. U vindt bij ons altijd een regenkap die past op uw schoorsteen.

Een regenkap zorgt ervoor dat de schoorsteen droog blijft tijdens regen en vorst. Om te voorkomen dat de regenkap gaat roesten, zijn onze regenkappen gemaakt van roestvrij en kwalitatief hoogwaardige materiaal. U wilt tenslotte niet elk jaar een nieuwe regenkap moeten aanschaffen voor uw schoorsteen!

Bij Vredeveld Schoorsteen-kappen vindt u altijd een passende regenkap en/of schoorsteen

Zoals onze naam al aangeeft zijn wij gespecialiseerd in schoorsteenkappen naast specifieke regenkappen. Wij zitten al jaren in het vak, en onze ervaring en kennis staat dan ook garant voor kwaliteit en service. Wij adviseren u dan ook graag. Heeft u een schoorsteenkap of regenkap gevonden? Het opmeten en monteren van de is bij Vredeveld Schoorsteen-kappen gratis.

 

Informatie aanvragen