Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Prefab schoorsteen kopen bij Vredeveld Schoorsteenkappen

Het idee achter een prefab schoorsteen kopen is het feit, dat de constructie van de schoorsteen grotendeels elders wordt uitgevoerd. Op deze manier ervaart u nauwelijks overlast bij het vervangen van uw bestaande schoorsteen of het plaatsen van een geheel nieuwe schoorsteen. Daarbij zijn de prefab schoorstenen van Vredeveld Schoorsteenkappen heel licht van gewicht. Het voorkomt dat uw dakconstructie moet worden aangepast op het moment dat u de nieuwe schoorsteen op het dak laat plaatsen. We vertellen u graag meer over de voordelen die een prefab schoorsteen kopen u oplevert.

prefab schoorsteenkappen

Mogelijkheden bij het kopen van een schoorsteen

Een prefab schoorsteen kopen betekent niet alleen dat de constructie van de schoorsteen grotendeels elders voor u wordt uitgevoerd. Ook bieden we u de mogelijkheid om de schoorsteen op maat te laten maken. U heeft hierbij verschillende opties! Op onze website vindt u voorbeelden van prefab schoorstenen die we eerder hebben opgeleverd. Het kan u inspiratie geven voor de schoorsteen die u op uw eigen dak wilt plaatsen. De hoge kwaliteit van de materialen die we gebruiken bij de productie van een schoorsteen maakt u hier een lange tijd plezier van zal hebben. Tevens wordt een snelle slijtage van de schoorsteen voorkomen.

Direct een prefab schoorsteen kopen

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij een prefab schoorsteen kopen via Vredeveld Schoorsteenkappen? Bent u benieuwd uit welke mogelijkheden u kunt kiezen, bij de aankoop van een dergelijke schoorsteen? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Samen zoeken we naar een schoorsteen die naadloos aansluit op uw wensen en die past bij de stijl van uw woning. Naast de schoorstenen zelf, bieden we u ook graag een bijpassende schoorsteenkap aan. Het houdt vuil buiten uw schoorsteen.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!