Previous slide
Next slide

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

Vakkundige schoorsteenkapspecialist bij Groningen

Vredeveld Schoorsteenkappen is uw vakkundige schoorsteenkapspecialist bij Groningen. Onze specialisten hebben een ruime ervaring in de productie, levering en montage van handgemaakte schoorsteenkappen. Naast de schoorsteenkappen die we leveren, kunt u ook voor complete lichtgewicht schoorstenen en bijpassende rookkanalen bij ons terecht. Zo geniet u straks van een gezellige hout- of gaskachel in uw woning op de koudere dagen in het najaar en de winter. Op welke manier kan onze schoorsteenkapspecialist bij Groningen u van dienst zijn? Een schoorsteenkap maakt uw schoorsteen compleet!

prefab schoorsteenkappen

Diensten van schoorsteenkapspecialist bij Groningen

Als schoorsteenkapspecialist bij Groningen bieden we u verschillende modellen schoorsteenkappen aan. Het is belangrijk dat de stijl van de gekozen schoorsteenkap aansluit bij de stijl van uw woning als geheel. Kiest u voor een moderne, strakke schoorsteenkap, of geeft u voorkeur aan een model met een industrieel of klassiek tintje? Ook een landelijke schoorsteenkap behoort bij onze schoorsteenkapspecialist rond Groningen tot de mogelijkheden. Doordat alle schoorsteenkappen handgemaakt zijn, kunnen we u een hoge kwaliteit garanderen. Daarbij maken we bij de productie van deze schoorsteenkappen uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. U wilt immers een lange tijd plezier hebben van uw nieuwe schoorsteenkap op de schoorsteen.

Advies van de schoorsteenspecialist rond Groningen

Wilt u meer weten over de schoorsteenkappen die we u als schoorsteenkapspecialist bij Groningen bieden? Neem in dat geval eens contact met ons op. Ook wanneer u twijfelt tussen verschillende modellen schoorsteenkappen helpen we u graag op weg. Op onze website vindt u voorbeelden van reeds geproduceerde schoorsteenkappen. Dit geeft u een goed beeld van de verschillende opties die u bij ons heeft. Kijk ook eens naar onze lichtgewicht schoorstenen en de mogelijkheden om een rookkanaal in huis te plaatsen of te vervangen.

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!