Previous slide
Next slide

Schoorsteenafdekplaat

Een schoorsteenafdekplaat is natuurlijk de ideale afwerking van uw schoorsteen. U wilt dat uw schoorsteen een mooi detail op uw woning vormt en niet een detail dat de uitstraling van uw woning juist omlaag haalt. Door te kiezen voor een mooie schoorsteenafdekplaat zorgt u ervoor dat uw schoorsteen er netjes en hoogwaardig uitziet. Voor een goede en mooie schoorsteenafdekplaat voor uw schoorsteen bent u natuurlijk van harte welkom bij Vredeveld Schoorsteen-kappen.

moderne schoorsteenkap

Een kwalitatief hoogwaardige schoorsteenafdekplaat

Uiteraard is het belangrijk dat uw nieuwe schoorsteenafdekplaat van hoogwaardige kwaliteit is. U wilt niet dat de schoorsteenafdekplaat bij de eerste de beste storm al beschadigd raakt of zelfs los komt. Een goede kwaliteit is dan ook iets waar u zeker naar moet zoeken in een schoorsteenafdekplaat wanneer u er lang plezier van wilt hebben. U hoeft zeker niet ver te zoeken, want wij staan garant voor de optimale kwaliteit van al onze schoorsteenafdekplaten. Toch zijn deze bij ons te koop tegen een aantrekkelijke prijs, zodat u altijd geniet van een fijne prijs-kwaliteitverhouding. Uiteraard heeft u bij ons ook een ruime keuze uit verschillende schoorsteenafdekplaten, waardoor u altijd een schoorsteenafdekplaat kunt kopen die goed aan uw wensen voldoet.

Informatie en advies

Vredeveld Schoorsteen-kappen is landelijk actief en kan u dan ook altijd van dienst zijn met een mooie en hoogwaardige schoorsteenafdekplaat naar wens. Wij helpen u graag verder wanneer u interesse heeft in meer informatie of advies betreffende een schoorsteenafdekplaat. U kunt bellen naar +31 (0)592-415236 of een mail sturen naar info@schoorsteen-kappen.nl. Wij staan u graag te woord.

Afdekplaten

Afdekplaten

Vredeveld Schoorsteenkappen heeft verschillende soorten afdekplaten.
Naar de afdekplaten

Landelijke kappen

Landelijke kappen

Een klassieke schoorsteenkap is letterlijk en figuurlijk een kroon op uw huis.
Naar de landelijke kappen

Landelijk vlak

Landelijk vlak

Elke schoorsteenkap is afzondelijk, en op authentieke wijze met de hand vervaardigd.
Naar de landelijk vlak

Modern

Modern

De schoorsteenkappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen.
Naar modern

Vonkenvangers

Vonkenvangers

Praktisch onderhoudsvrije vonkenvanger, geheel uitgevoerd in roestvaststaal. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Naar de vonkenvangers

offerte aanvraag

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!