• Specialist in schoorsteenkappen
  • Vakkundig advies en plaatsing
  • Alle kappen worden handgemaakt
  • Alle vonkenvangers voldoen aan de eisen van de verzekeraars
  • Gratis opmeten en montage in geheel Nederland

Schoorsteenafdekplaat

Een schoorsteenafdekplaat is natuurlijk de ideale afwerking van uw schoorsteen. U wilt dat uw schoorsteen een mooi detail op uw woning vormt en niet een detail dat de uitstraling van uw woning juist omlaag haalt. Door te kiezen voor een mooie schoorsteenafdekplaat zorgt u ervoor dat uw schoorsteen er netjes en hoogwaardig uitziet. Voor een goede en mooie schoorsteenafdekplaat voor uw schoorsteen bent u natuurlijk van harte welkom bij Vredeveld Schoorsteen-kappen.

Een kwalitatief hoogwaardige schoorsteenafdekplaat

Uiteraard is het belangrijk dat uw nieuwe schoorsteenafdekplaat van hoogwaardige kwaliteit is. U wilt niet dat de schoorsteenafdekplaat bij de eerste de beste storm al beschadigd raakt of zelfs los komt. Een goede kwaliteit is dan ook iets waar u zeker naar moet zoeken in een schoorsteenafdekplaat wanneer u er lang plezier van wilt hebben. U hoeft zeker niet ver te zoeken, want wij staan garant voor de optimale kwaliteit van al onze schoorsteenafdekplaten. Toch zijn deze bij ons te koop tegen een aantrekkelijke prijs, zodat u altijd geniet van een fijne prijs-kwaliteitverhouding. Uiteraard heeft u bij ons ook een ruime keuze uit verschillende schoorsteenafdekplaten, waardoor u altijd een schoorsteenafdekplaat kunt kopen die goed aan uw wensen voldoet.

Informatie en advies

Vredeveld Schoorsteen-kappen is landelijk actief en kan u dan ook altijd van dienst zijn met een mooie en hoogwaardige schoorsteenafdekplaat naar wens. Wij helpen u graag verder wanneer u interesse heeft in meer informatie of advies betreffende een schoorsteenafdekplaat. U kunt bellen naar +31 (0)592-415236 of een mail sturen naar info@schoorsteen-kappen.nl. Wij staan u graag te woord.

Informatie aanvragen