• Specialist in schoorsteenkappen
  • Vakkundig advies en plaatsing
  • Alle kappen worden handgemaakt
  • Alle vonkenvangers voldoen aan de eisen van de verzekeraars
  • Gratis opmeten en montage in geheel Nederland

Welkom bij Vredeveld Schoorsteen-kappen. 

Wij maken en leveren en plaatsen RVS schoorsteenkappen en geisoleerde schoorsteen afdekkers voor zien van doorvoer openingen met wind en waterkerings rand

Alle schoorsteen afdekkers en schoorsteenkappen zijn maatwerk en worden in onze eigen werkplaats gemaakt.

U kunt u ons vinden aan de Zoom 33 in Surhuisterveen en u kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0512 - 355816.

Onze werkwijze

Naar prijs opgave komen wij bij U langs om de schoorsteen op temeten en de wensen en mogelijkheden met u door tenemen ,de kap of schoorsteen word door ons gemaakt en daarna door ons geplaatst.

De Excellent schoorsteenkap

De Excellent kap wordt gemaakt van roest vrij staal (rvs), zwart gecoat of koper. Elke Excellent kap is afzondelijk en op authentieke wijze met de hand vervaardigd. De Excellent kappen kunnen geheel naar uw eigen wensen worden ontworpen. De Excellent kap is kantelbaar tbv schoorsteenvegen, voorzien van een onderplaat/binnenplaat en met op hoogte verstelbare pootjes voor het mooiste optische resultaat.

De standaardkap (zelf meten en plaatsen)

Onze standaardkap, geglooid model, wordt vervaardigd in roest vrij staal. De kap wordt op de aangegeven maat gemaakt, met vaste pootjes in de standaardhoogte van 20 cm. De standaardkap wordt verzonden en geleverd in heel Nederland. Afhalen is mogelijk, maar alleen op afspraak. Plaatsing door ons is mogelijk.

Informatie aanvragen